Til Nye Studerende

Her på siden finder du relevant information til studiestarten.

Den formelle beskrivelse af uddannelsen og de regler der gælder herfor, finder du i studieordningen og de tilhørende fagbeskrivelser her på uddannelsens hjemmeside.

Vi er glade for, at du har valgt denne uddannelse og vi er sikre på, at du i din studietid vil udfordre og berige dig selv, dine medstuderende samt uddannelsens lærerkræfter. Det er et studie, hvor vi forventer at de studerende viser drivkraft, selvledelse og medansvarlighed i dagligdagen. Det tror vi på, at du også selv glæder dig til at bidrage med.

Vi befinder os stadig i en Covid 19 krisesituation, som kræver en høj grad af fleksibilitet og parathed til hurtige forandringer af os alle sammen. Vi arbejder på højtryk for at planlægge den bedst mulige studiestart for især jer som nye studerende. Det betyder dog også, at du først får de endelige informationer om din studiestart og programmet relativt i slutningen af august, da vi gerne vil sikre at vi overholder de Covid 19 retningslinjer som gælder i august/ september.

Vi kan dog allerede nu oplyse, at vi starter uddannelsens første semester med et forstærket fokus på det sociale arbejde – historisk og aktuelt – teoretisk og konkret. Det glæder vi os til at udfolde sammen med dig, og vi ser frem til at møde dig på studiet.

Vi vender tilbage med yderligere information i midten af august.

Studiestart

Aalborg: 31. august 2021

København: 1. September 2021

Moodle

Universitets intranet hedder Moodle og her findes alle studierelevante informationer. Her finder du f.eks. Semesterbeskrivelsen, Semesterplan, Lektionsoversigt, eksamensplaner og slides til forelæsninger og meget mere. Du er forpligtet til at holde dig opdateret gennem dit studie via Moodle. Moodle er koblet op til din student mail, således at der kan modtages vigtige informationer direkte til din mail. Det er derfor meget vigtigt, at du også tjekker din student mail.

Du er som studerende på 1. semester automatisk tilmeldt de kurser på Moodle som er relevante.

Du kan først komme på Moodle, når du har bekræftet din studieplads og modtaget din student mail. Derefter er det vigtig, at du kommer på Moodle så hurtigt som muligt. Gennem Moodle og din student mail vil du nemlig modtage informationer fra din studiesekretær om bl.a. studiestart, kurser, bøger mm. Du kommer på Moodle via dette link: www.moodle.aau.dk

Generel introduktion til IT- og Moodle på AAU vil du kunne finde på www.its.aau.dk/itstart og på undersiden om Studiekort og IT-systemer på www.studiestart.aau.dk

Student mail

Når du bliver indskrevet på uddannelsen, får du automatisk tildelt en student-mail. Din uddannelse sender alt relevant materiale til din student mail, og du skal selv sørge for at holde dig orienteret. Såfremt du kontakter din studiesekretær eller andre ansatte ved universitetet, skal du endvidere benytte student mailen. Anvender du en anden mail, f.eks. en hotmail, vil du blive bedt om at benytte student mailen, inden din henvendelse kan besvares.

Bøger

Følgende grundbøger anvendes på semesteret:

Bøgerne kan med fordel købes inden semesterstart, som en samlet bogpakke ved universitetets boghandel FACTUM BOOKS på Fibigerstræde 16, 9220 Aalborg Øst. Se åbningstider mv. på deres hjemmeside: http://ftu.dk/?centent=menu&menu=6

Der er trådløst netværk i alle bygninger. Se mere på denne hjemmeside http://www.wifi.aau.dk/

Ved IT-relaterede problemer kontakt venligst support(at)its.aau.dk , tlf. +45 9940 2020– og husk at oplyse dit studienr.
Servicedesk - Aalborg, Fibigerstræde 5. København, A C Meyers Vænge 15, 5. sal
Åbningstider: mandag til torsdag: 8.00-15.30, fredag: 8.00-15.00

Kontakt

Kontakt studiesekretæren på socialkandidat@socsci.aau.dk